• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо з Днем родини

eye

491

08.07.2022 09:20

RSS

img

Шановна громадо, сьогодні ми відзначаємо День родини.

За цим загальним поняттям ”сім’я” є те, що кожному гріє серце: млинці недільного ранку для рідних, теплі обійми мами на дорогу, ще одна глава цікавої оповіді для дитини перед сном, спільний перегляд серіалу п’ятничного вечора та ще багато-багато таких приємних щоденних дій, які ми втратили.

Статистика сьогодення жахає – близько 50% українських родин були вимушені розлучитись через війну.

Війна формує невизначеність майбутнього. Відстані здаються нездоланними, розлука – нескінченною, а возз’єднання родини майже нездійсненим. І я по собі знаю, яке це психологічно важке випробування.

Але я вірю, що ми не втратили один одного. Ми повернемо собі той родинний затишок, ті маленькі ритуальні дії, які, як тепер з’ясувалося, втримували нас на плаву.

Можливо зараз ви не знаєте, чим будете займатися після повернення, якими ви будете, але ціль – повернутися додому та об’єднатися із сім’єю – робить життя таким, що має сенс при багатьох вже не таких актуальних сенсах.

Бажаю кожному знайти для себе ту міцну силу, що підтримує в складній, невизначеній ситуації війни. А ще щиро вам бажаю якомога скоріше мати змогу обійняти своїх близьких, адже що може бути важливіше?

Бережіть себе та своїх рідних!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію