• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За перемогу у Чемпіонаті Європи покровських черлідеров відзначили преміями та подарунками

eye

855

05.07.2022 16:26

RSS

img

Сьогодні в урочистій атмосфері вітали вихованців СК «Альтаір» та їх тренерку з перемогою у Чемпіонаті Європи з черліденгу, який проходив з 1 по 3 липня у грецьких Афінах. У номінації юніорських хіп-хоп дуетів покровські спортсмени Вікторія Губа та Данило Шумейко вибороли золото, тим самим прославивши не лише рідне місто та Донеччину, а й Україну.

Аби привітати черлідеров з чудовим виступом на міжнародних змаганнях сьогодні у конференц-залі міської бібліотеки зібрались керівники міста, начальник Управління сім`ї, молоді та спорту, батьки та тренерка чемпіонів.

«Бути спортсменом – це серйозно та відповідально. Це дисципліна, боротьба та перемога над собою. Напевно, це на все життя. Хочеться, щоб у дорослому житті ви знайшли себе, можливо, навіть, посвятили себе тренерству. Ваша перемога - це великий труд і батьків, і вашого тренера, за що їм окрема подяка», - звернулась до черлідерів секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Привітала покровських спортсменів та їх тренерку Наталію Коновалюк з перемогою у Чемпіонаті Європи й заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова: «Бере гордість за те, що ви прославили не лише наше місто, а й область та Україну. Такі спортивні досягнення наближають нашу країну до перемоги. Саме своїм терпінням, наполегливою працею ви досягли такої вершини. Бажаю не зупинятись на досягнутому. У Покровська дуже великий спортивний потенціал, який міська рада буде завжди підтримувати та заохочувати».

У підтвердження цих слів за ініціативи Покровського міського голови Руслана Требушкіна вихованці СК «Альтаір» за високий результат у змаганнях отримали грошові сертифікати на 30 тисяч гривень. Крім того, за підтримки компанії «Метінвест» Вікторія та Данило отримали сучасні смартфони.

Не оминули увагою й тренерку з черліденгу Наталію Коновалюк, яку теж було заохочено премією у розмірі 25 тисяч гривень.

«Вітаю з таким високим результатом. Бажаю вам подальших успіхів на спортивному Олімпі. Не зупиняйтесь, прославляйте наше місто й надалі. Покровська міська рада завжди готова підтримувати та сприяти розвитку спортивних досягнень», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію