• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято мужніх і відважних: у Покровську урочисто відзначили День Національної поліції України

eye

789

04.07.2022 14:19

Новини громад

img

4 липня в Україні відсвяткують сьому річницю Національної поліції. Свято було засноване президентом України в грудні 2015 року. Урочистості з нагоди професійного свята покровських поліціянтів відбулися в центральній міській бібліотеці. 

Привітати винуватців свята сьогодні прийшли керівники Покровської районної державної адміністрації, міської ради, районного відділу поліції та вихованці творчих колективів міста. 

З перших годин війни поліціянти Покровського району перейшли на посилену службу. Так продовжують працювати й зараз. Під час роботи місцеві правоохоронці вже неодноразово потрапляли під ворожий обстріл. 

Тож на початку заходу присутні вшанували пам`ять загиблих при виконанні службових обов`язків хвилиною мовчання.

З нагоди свята слова привітань звучали від першого заступника голови Покровської РДА Володимира Замотаєва, виконуючого обов’язки голови Покровської районної ради – Юрія Середи, начальника Покровського районного управління поліції в Донецькій області полковника поліції - Романа Ткаченка та Покровського міського голови Руслана Требушкіна. 

Вітаючи правоохоронців з Днем національної поліції,  виступаючи зі сцени бажали присутнім у залі витримки, мужності, самовіддачі, постійної готовності прийти на допомогу до тих, хто потребує захисту.

«Поліцейські стали пліч-о-пліч з бійцями ВСУ та ТрО на захист нашої держави. На виконанні службових завдань з протидії російському ворогу вони розшукують диверсантів, протистоять мародерам, несуть службу на блокпостах, фіксують злочини та допомагають в евакуації населення. Ми щиро вдячні за їхню  роботу, за той щоденний подвиг, який вони здійснюють у воєнний час. Бажаємо миру та здоров'я поліцейським та їхнім родинам", - привітав правоохоронців очільник Покровської громади Руслан Требушкін. 

За вагомий внесок у зміцненні законності, високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків, вірність Присязі та з нагоди святкування Дня Національної поліції понад 20 представників Покровського районного управління поліції отримали грамоти та подяки. 

Гарний настрій та святкову атмосферу дарували присутнім вихованці творчих колективів міста.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

37

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію