• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Потужний гуманітарний фронт: Покровськ отримав чергову допомогу від компанії Метінвест

eye

408

29.06.2022 09:20

Новини громад

img

У співпраці компанії Метінвест Покровськвугілля та Shakhtar Social Foundation днями Покровську було передано понад 100 тактичних аптечок. Ними будуть забезпечені комунальні підприємства міста. 

З 2019 року у містах активів підприємств Донеччини, а саме у Мирнограді та Покровську, компанією Метінвест Покровськвугілля спільно з Shakhtar Social Foundation було реалізовано проєкт «Давай, грай!»
«Давай, грай» - це масовий соціальний проєкт, направлений на розвиток дитячого аматорського футболу в Україні, який підтримується партнерами групи СКМ, іншими українськими та міжнародними організаціями. Його цілі відповідають політиці групи СКМ у галузі сталого розвитку – розвитку місцевих спільнот. 

Щорічно у проєкт брали участь понад 200 дітей віком від 7 до 12 років – хлопчики та дівчатка з Покровська та Мирнограду.
Через війну, яку розв`язала росія проти України, наприкінці лютого поточного року проєкт призупинив свою діяльність у нашому місті. Водночас співпраця продовжує розвиватись в іншому напрямку – гуманітарному. 

«Дякуємо компанії Метінвест та Shakhtar Social Foundation за дієву підтримку та допомогу. Отримані тактичні аптечки будуть передані місцевим комунальникам, які забезпечують життєдіяльність громади в умовах воєнної небезпеки», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

21

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію