• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старостинські округи громади отримали гуманітарну допомогу від Донецької обласної адміністрації

eye

523

27.06.2022 16:39

Новини громад

img

У рамках Державної програми продовольчої підтримки регіонів в умовах воєнного стану, мешканці Покровської громади отримують гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Понад 5 тисяч наборів було видано мешканцям восьми округів. Продукти харчування отримали Шевченківський, Першотравневий, Гришинський, Піщанський, Новоєлізаветівський, Срібненський та Родинський старостинські округи.

За словами начальниці відділу з питань розвитку приєднаних територій Покровської міської ради Олени Носач, активну допомогу в забезпеченні гуманітарним вантажем мешканців громади здійснюють небайдужі жителі.

Одним з таких є Олександр Зеркаль, бригадир АФ «Дружба», який на власному авто розвозив продуктові набори жителям с. Котлярівка.

Своєю чергою, керівники громади докладають чималих зусиль задля того, щоб забезпечити кожну родину гуманітарною допомогою.

«Міська рада тісно співпрацює з багатьма фондами, благодійними організаціями, отримує гуманітарний вантаж від Донецької обласної адміністрації. Дякуємо усім за турботу, співпрацю та можливість допомогти мешканцям не лише Покровська, а й усіх приєднаних територій», - зауважила Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію