• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Львів став центром розвитку регбі у воєнний час: директор ДЮСШ Ігор Юркін про переїзд спортсменів Донеччині до Заходу України

eye

814

24.06.2022 11:59

Новини громад

img

21 червня на стадіоні «Юність» у місті Львів відбулося спортивне свято «Олімпійський день», традиційно присвячене дню заснування Міжнародного олімпійського комітету. Учасниками заходу стали Покровські регбісти, які змушені були залишити свої домівки через російську збройну агресію проти України.

Олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки показали свою силу в дії – так, сьогодні спортсмени зі Сходу держави, отримавши прихисток на її Заході, можуть у безпечних умовах продовжувати свої заняття та готуватися до нових змагань.

«Місто Львів стало центром розвитку регбі у воєнний час, - каже тренер національної юніорської збірної України з регбіліг, майстер спорту, директор ДЮСШ Ігор Юркін. - З початку червня тренувальний процес набув організаційної структури, і спортсмени Донецької області завдяки допомозі від Федерації регбі Львівщини забезпечені проживанням та харчуванням. Головним змаганням року для нас буде чемпіонат Європи з регбіліг серед юніорів до 19 років, що має відбутися 1-11 вересня в Італії. Відзначу, що до складу команди України разом із представниками різних регіонів входять 7 хлопців з Донеччини, а спільний навчально-тренувальний збір заплановано на 20-31 липня у Львові. Схід і Захід – разом!».

Зосередженість на тренуванні й водночас тепла дружня атмосфера протягом заходу подарували дітям такий важливий сьогодні позитивний емоційний заряд.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію