• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Львів став центром розвитку регбі у воєнний час: директор ДЮСШ Ігор Юркін про переїзд спортсменів Донеччині до Заходу України

eye

780

24.06.2022 11:59

Новини громад

img

21 червня на стадіоні «Юність» у місті Львів відбулося спортивне свято «Олімпійський день», традиційно присвячене дню заснування Міжнародного олімпійського комітету. Учасниками заходу стали Покровські регбісти, які змушені були залишити свої домівки через російську збройну агресію проти України.

Олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки показали свою силу в дії – так, сьогодні спортсмени зі Сходу держави, отримавши прихисток на її Заході, можуть у безпечних умовах продовжувати свої заняття та готуватися до нових змагань.

«Місто Львів стало центром розвитку регбі у воєнний час, - каже тренер національної юніорської збірної України з регбіліг, майстер спорту, директор ДЮСШ Ігор Юркін. - З початку червня тренувальний процес набув організаційної структури, і спортсмени Донецької області завдяки допомозі від Федерації регбі Львівщини забезпечені проживанням та харчуванням. Головним змаганням року для нас буде чемпіонат Європи з регбіліг серед юніорів до 19 років, що має відбутися 1-11 вересня в Італії. Відзначу, що до складу команди України разом із представниками різних регіонів входять 7 хлопців з Донеччини, а спільний навчально-тренувальний збір заплановано на 20-31 липня у Львові. Схід і Захід – разом!».

Зосередженість на тренуванні й водночас тепла дружня атмосфера протягом заходу подарували дітям такий важливий сьогодні позитивний емоційний заряд.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

33

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

17

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію