• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Кожен з нас наближає перемогу: воїни в окопах, шахтарі і металурги на виробництві в тилу», - генеральний директор компанії «Метінвест» Ю.Риженков

eye

689

23.06.2022 15:31

Новини громад

img

З перших днів війни суттєву підтримку Покровській громаді у забезпеченні засобами захисту надає компанія «Метінвест». Сьогодні генеральний директор ТОВ «Метінвест Холдинг» Юрій Риженков передав керівництву Покровської громади 90 кевларових касок.

Під час зустрічі секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо подякувала підприємствам компанії, які сьогодні у такий неспокійний для країни час стабільно працюють та наповнюють місцевий бюджет. 

«Навіть під час війни люди отримують гідну заробітну плату, а це – соціальна захищеність не лише самих працівників, а й членів їх родин та ветеранів праці. Не помилюся, якщо скажу, що третина жителів нашої громади так чи інакше пов’язана із підприємствами Метінвест Покровськвугілля. Тому дякуємо керівництву компанії за підтримку наших людей та надану можливість їм стабільно працювати», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Як зауважив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський, 52 відсотки надходжень бюджету – це надходження від підприємств компанії. Це – гарантії того, що громада живе, працює та будує плани на подальший розвиток. 

«Засоби захисту нам вкрай необхідні. Ними ми зможемо забезпечити працівників житлово-комунальної сфери. Не зважаючи на воєнні дії, у нашій громаді працюють всі комунальні підприємства, які підтримують чистоту та порядок, задіяні на роботах з усунення наслідків обстрілів», - зазначив  Олександр Добровольський. 

Слова подяки за надану допомогу генеральному директору ТОВ «Метінвест Холдинг» Юрію Риженкову висловила й заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

«Покровська міська рада тісно співпрацює з підприємствами компанії Метінвест. Вони – наш давній партнер, який надає нам допомогу в медичній галузі, в облаштуванні укриттів, надає гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни тисячам жителів громади», - зауважила Маргарита Ідрісова.

Своєю чергою Юрій Риженков додав, що Метінвест активно підтримує усіх українців. Своїм співробітникам, які втратили робочі місця, допомагають працевлаштуватися на нових підприємствах. Також активно компанія допомагає й захисникам України й надалі продовжуватиме це робити до повної перемоги над ворогом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

19

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію