• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У День вшанування жертв війни керівники громади відвідали ветеранів громади

eye

1044

22.06.2022 13:32

Новини громад

img

З нагоди 81-ї річниці з дня вторгнення військ нацистської Німеччини на територію СРСР керівники Покровської громади разом з працівниками Управління соціального захисту населення та депутатами міської ради відвідали ветеранів та інвалідів війни. 

Слова подяки, побажання міцного здоров’я та миру від представників влади та депутатського корпусу 22 червня лунали на адресу тих, хто доклав чималих зусиль задля спільної перемоги над нацизмом.
З самого ранку до Івана Бабченкова, який під час війни, бувши 10-річним хлопчиком, став в'язнем концтабору в Польщі, завітав заступник Покровського міського голови Микола Шабельник. 

«Сьогодні, у період повномасштабної війни з росією, ця дата набула нового, ще трагічнішого, сенсу. День пам'яті та скорботи – чергове нагадування про те, наскільки жорстока війна, і чому нам варто вчитися на помилках минулих поколінь», - зазначив Микола Шабельник.  – Дякуємо нашим ветеранам за мужність та героїзм. Шануємо їх подвиг».

Інваліда війни, почесну жительку Покровська Раїсу Луньову сьогодні відвідала заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Під час чаювання жінка залюбки ділилась своїми спогадами про власне життя та трудову діяльність. 

44 роки Раїса Миколаївна працювала на місцевій швейній фабриці. У 1970 році була нагороджена медаллю "За трудову доблесть". У березні 1977 року жінці присвоєне почесне звання "Майстер золоті руки". 

«Сьогодні ми знаємо про війну не з чуток. Якщо раніше ми лише уявляли, як це прокинутись вранці від бомб та вибухів, то зараз все це спостерігаємо на власні очі. Низько вклоняємось ветеранам Другої світової війни й шануємо подвиги вже нинішніх захисників України», - зазначила Маргарита Ідрісова.

У День скорботи та пам’яті жертв війни гостей зустрічав і Анатолій Семенюк. На лінію фронту чоловік потрапив у 43-му. Був кулеметником. Через отримане важке поранення близько двох років провів у госпіталях. Не зважаючи на проблеми зі здоров`ям, він завжди усміхнений та привітний. Через 4 роки Анатолію Іларіоновичу виповниться 100 років. 
За словами заступника очільника громади Олександра Добровольського, такі люди  - приклад для наслідування та заслуговують великої поваги.

Спілкувались з ветеранами та переймались їх проблемними питаннями також депутати Покровської міської ради.

Депутати провідали жителів громади, які мають статус Дитина війни. Ці люди ще маленькими на собі відчули жахіття воєнних дій та біль втрати. Анастасія Довга з Ігорем Кіктєвим завітали до Євгена Камінського.

Тарасенко відвідала Любов Тимошенко. Покровським ветеранам депутати висловили глибоку шану і повагу, передали квіти та подарункові набори.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

15

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію