• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ліквідація наслідків обстрілів. У Покровській громаді відпрацьований механізм екстреного реагування

eye

1017

20.06.2022 14:19

Новини громад

img

Третій день поспіль комунальники Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілу м.Родинське, який стався 18 червня. Внаслідок влучання ворожої ракети, було пошкоджено понад 25 житлових багатоповерхівок міста та об`єкти соціальної інфраструктури. 

Наразі тривають роботи з ліквідації обстрілу в одному з навчальних закладів міста. 

«Це вже не перший наш досвід швидкого реагування на подібні надзвичайні ситуації. Ми маємо відпрацьований механізм усунення наслідків руйнувань. Розуміємо, що повинні це зробити у максимально стислі строки. Саме тому вже о 6 ранку в суботу, 18 червня, представники комунальних служб були на місці. Вони провели обстеження пошкодженої будівлі, визначились з кількістю необхідного будівельного матеріалу», - розповів заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський. 

У ліквідації наслідків руйнувань було задіяно близько 50 осіб. Це представники КП «Покровськтепломережа», КП «БКП»,  Управління сім`ї, молоді та спорту, будівельна бригада відділу освіти міської ради. 
Також була задіяна спецтехніка – багатопрофільне комунальне підприємство надало сміттєві контейнери, в які складали розбите скло, працювали автовежа та самоскиди. 

«В суботу видався важкий день. Як для мешканців Родинського, так і для працівників комунальних служб міста. Відпрацювали оперативно. У 122 квартир ОСБ-плитами були зашиті вікна, також плити з пресованої деревини вставлені у під’їздах та на пошкоджених балконах у житлових квартирах. Хочу подякувати як місцевим комунальникам, так і активним мешканцям громади, які допомагають у ліквідації наслідків артобстрілу», - зауважив Дмитро Візенков. 

За словами керівників громади, лише на навчальний заклад було використано понад 200 ОСБ-листів. Проведені роботи й з часткової заміни шиферу на покрівлі будівлі. 

«Ми забезпечені усім необхідним будівельним матеріалом, якого поки що вистачає для усунення наслідків подібних ситуацій. Паралельно шукаємо нові можливості отримання допомоги від партнерів. Чекаємо допомоги в будівельних матеріалах від Донецької ВЦА, а також від Люксембурзького Червоного Хреста, до яких вже подали заявки», - зазначив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію