• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В урочистій атмосфері медиків Покровської громади вітали керівники обласної та міської адміністрацій

eye

746

17.06.2022 14:06

Новини громад

img

Напередодні Дня медичного працівника, який щороку відзначається у третю неділю червня, у Покровську відбувся урочистий захід. Грамотами і подяками представників медичної галузі вітав голова Донецької ВЦА Павло Кириленко. 

Починаючи з 24-го лютого, доля кожного українця перетворилась на пекельні будні, де щоденно небо злітають ракети ворога, що нищать українські міста. Рятують життя та відважно борються за захист населення не тільки військові ЗСУ, а й медики – янголи в білих халатах.

Звертаючись до присутніх, Павло Кириленко зазначив, що сьогодні робота медика - це щоденна боротьба за життя. 

«На медичному фронті у нас б’ється безліч талановитих і відповідальних лікарів, які працюють за будь-яких обставин. Шановні медики, нехай ваші пацієнти завжди виходять з палати самостійно – здорові і готові до нових перемог. Обласна адміністрація завжди докладала максимальних зусиль для підтримки медпрацівників та  розбудови ефективної системи охорони здоров'я. І я переконаний, що після нашої перемоги ми відбудуємо зруйноване рашистами та виведемо нашу медицину на новий, ще вищий рівень. Адже у нас є головне багатство - люди!»

За високий професіоналізм і самовіддану працю в надзвичайно складних умовах під час ведення бойових дій п’ятеро керівників медичних закладів громади отримали почесні грамоти та подяки. 

З нагоди професійного свята та за вагомий внесок у забезпечення надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах збройної агресії також було відзначено сімейних лікарів, медсестер, лікарів-хірургів, терапевтів та військових медиків. 

«Ваша праця дуже нелегка. Я хочу подякувати кожному, хто залишився на цьому фронті, хто допомагає пораненим і звичайним цивільним, хто звертається за допомогою. Ми з вами будували амбітні плани на поточний рік, мріяли про будівництво лікарень і амбулаторій, але прийшла війна. Ще раз дякую за те, що кожного дня як янголи у білих халатах рятуєте життя. Впевнена, що буде перемога, буде Україна, а разом із нею і розвиток наших лікарень», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Не раз зі сцени звучали слова, що сьогодні, як і в усі часи, професія медика нелегка та відповідальна, але водночас найгуманніша і найблагородніша.  Під час урочистого заходу на честь медичних працівників звучали теплі слова подяки за напружену цілодобову працю. 

Святкового настрою створювали творчі колективи Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

18

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію