• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання секретаря міської ради Наталії Іваньо з нагоди Дня медичного працівника

eye

657

17.06.2022 09:30

Новини громад

img

Шановні медичні працівники Покровської громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята! 

У всі часи професія медика була однією з найважливіших та поважних. Немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини, саме на вас покладається велика відповідальність за цей безцінний дар.

Сьогодні в умовах війни медичні працівники виконують надзвичайно важливу роль у порятунку життів наших відважних захисників та постраждалих у наслідок російської агресії. На своєму медичному фронті Ви демонструєте величезний героїзм та мужність у нашій спільній боротьбі за життя!

Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятоване здоров’я та життя наших мешканцiв Бажаю вам миру, добробуту, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай ваша турбота та милосердя, наполеглива праця та служіння людям повернуться до вас сторицею.  

Миру нам всiм! Слава УкраїнI!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію