• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За 3 місяці Покровська громада отримала понад 500 тонн гуманітарного вантажу

eye

1254

15.06.2022 17:57

RSS

img

З перших днів війни у Покровську виникла потреба у гуманітарній допомозі. За цей час різноманітними фондами та організаціями було надано понад 440 тисяч одиниць наборів різного напрямку. Це харчові продукти, одежа, взуття, засоби особистої гігієни, вода та інше. 

Сьогодні на сесійному засіданні керуюча справами виконкому Алевтина Жук звітувала перед депутатами про отримання та розподіл допомоги у громаді.


Першими гуманітарну допомогу отримали переселенці, які знайшли тимчасовий прихисток у Покровську. Більша частина вантажу була надана представникам вразливих верств населення: одиноким матерям, опікунам, малозабезпеченим та багатодітним родинам, особам з інвалідністю та тим, хто опинився в складних життєвих обставинах. 

Великі об'єми гуманітарних надходжень були призначені для розподілу між медичним закладам громади. З березня поточного року лікарні отримали понад 72 тисячі одиниць медичних товарів. 

«Весь цей час ми працюємо над тим, щоб забезпечити мешканців нашої громади життєво необхідними речами. Дякуємо усім фондам та організаціям, з якими ми співпрацюємо, а їх понад 30, за швидке реагування на наші прохання та ту допомогу, яку ми від них отримуємо. Окремі слова подяки активним мешканцям Покровська, волонтерам, працівникам структурних підрозділів міської ради, хто бере участь у розвантаженні, фасуванні та видачі гуманітарної допомоги», - зауважила Алевтина Жук.

Звіт. Презентація

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наталія Іваньо: маємо забезпечити всебічну підтримку та захист прав малолітніх мешканців громади

23 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Покровської міської ради. 

eye

1

Новини громад

24 квітня 2024 12:00

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію