• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської громади шукають рішення для «водного питання»

eye

1170

15.06.2022 15:20

Новини громад

img

Днями відбулось знеструмлення Карлівської фільтрувальної станції. На цю годину енергетикам ДТЕК вдалось ліквідувати аварійну ситуацію на фільтрувальній станції та запустити її в роботу. Вода у кранах мешканців Покровської громади має з'явитись вже увечері. Але небезпека залишитись без водопостачання для Покровської громади не минула.

Про це повідомив заступник Покровського міського голови під час сесійного засідання. Крім того, він нагадав, що запасу води залишилось на декілька місяців і вкотре закликав мешканців громади раціонально його використовувати. 

«Сьогодні ми шукаємо можливість забезпечення хоча б мінімальної потреби питною водою місцевих мешканців. Від міжнародних партнерів місто отримало систему очищення води, до якої ще чекаємо систему ОСМОС. Необхідна потужність – 35 кубів питної води щоденно. Але у нас відсутній механізм централізованого підвозу питної води. Тож наразі гостро стоїть питання у придбанні водовозів», - зауважив Олександр Добровольський. 

За його словами, керівництво КП «Покровськводоканал» вже звернулися до міжнародної організації «Товариство Червоного  Хреста України» з проханням про надання допомоги у вигляді спецтранспорту, але якщо і буде прийняте позитивне рішення, чекати доведеться декілька місяців. 

Своєю чергою, депутати зазначили важливість вирішення «водного питання» та підтримали пропозицію керівників громади щодо виділення коштів на придбання двох дев'ятикубових водовозів на загальну суму 6 мільйонів 579 тисяч гривень. Розпорядником коштів виступатиме КП «Покровськводоканал».

Відповідне рішення було підтримано одноголосно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

41

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

17

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію