• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проєкти соціального напрямку розглянули депутати на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань

eye

711

08.06.2022 15:53

RSS

img

Перший проєкт рішення стосувався затвердження Порядку із надання послуги комплексної реабілітації (абілітації)  у комунальних установах за рахунок коштів бюджету Покровської міської територіальної громади.

Як зазначила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх, у чинний Порядок пропонується внести зміни, що стосуються механізму оформлення документів до реабілітаційних та абілітаційних центрів. Завдяки змінам менше документів потрібно буде збирати людям, що потребують соціальних послуг. і відповідно на працівників центрів буде зменшено навантаження по обробці цих паперів.

Також на розгляд членам комісії був представлений проєкт рішення Про  внесення змін до рішення міської ради від 22.10.2020 № 7/86-12 «Про затвердження Порядку відшкодування вартості проїзду з міста Покровська у місто Дніпро та у зворотному напрямку особам з інвалідністю до 23 років з вадами слуху, дітям з інвалідністю з вадами слуху та батькам, які супроводжують цих дітей».

Ірина Бонзюх зазначила, що раніше прийняте рішення потребує коригування механізму фінансування цих перевезень. Документи, що здаються по факту проїзду за грудень, потрапляють вже у новий фінансовий рік і їх неможливо компенсувати. Зміни, які виносяться на розгляд депутатам, мають виправити теперішнє положення.

Секретар міської ради Наталія Іваньо поцікавилася, як контролюється кількість поїздок цієї категорії учнів громади. За словами керівниці управління соціального захисту звітність проїзних документів організована таким чином, що зловживання послугою неможливе.

Також на сьогодні було заплановане засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики, але через відсутність кворуму згідно з регламентом питання будуть розглянуті на постійній комісії  з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів, засідання якої заплановане на завтра.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію