• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські депутати готуються до сесійного засідання

eye

872

08.06.2022 13:56

Новини громад

img

8 червня депутати Покровської громади працюють у постійних комісіях з розгляду проєктів рішень, які будуть винесені на чергову сесію міської ради. 

Під час постійної комісії з питань розвитку малого та середнього бізнесу, транспорту та дотримання законодавства про працю було розглянуто два питання. 

Перше стосувалось внесення змін до рішення міської ради від 20.05.2022 № 8/29-5 «Про передачу майна з балансу Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області».

Як пояснила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх, на минулій сесії було розглянуто питання щодо передачі автомобіля для потреб Новоєлизаветівського старостинського округу.

Разом з ним передбачається передача палива, шин та акумулятору. Тож Ірина Бонзюх звернулась до присутніх з проханням про передачу й всього приладдя, щоб привести у відповідність документи з бухгалтерського обліку.

Також члени комісії розглянули проєкт рішення, який передбачає придбання та реєстрацію легкового авто MERCEDES-BENZ VITO для потреб тероборони. 

«Автомобіль 2004 року випуску на 7 пасажирських місць. Його вартість складає 248 тисяч гривень. Він буде зареєстрований на КП «Покровськ Авто» і далі будемо розглядати, хто матиме більшу в ньому потребу – чи тероборона, чи добровольче формування. Після закінчення воєнних дій, транспортний засіб буде повернуто до «ПокровськАвто», - зауважив начальник транспортного відділу Микола Федотов. 

За словами депутата Покровської міської ради Геннадія Красного, придбання автомобіля – питання актуальне. Тим більш, що представники територіальної оборони багато роблять задля миру та спокою мешканців Покровської громади. 

Також, сьогодні в режимі відеоконференції працювала комісія з питань жкг, благоустрою та інженерної інфраструктури міста. Депутати розглянули питання щодо передачі основних засобів і матеріалів. Проєкт рішення був підприманий одноголосно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

22

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію