• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Черлідери Покровська візьмуть участь у Чемпіонаті Європи

eye

366

08.06.2022 10:15

Новини громад

img

Представники спортивного клубу «Альтаїр» готуються до міжнародних змагань, на яких представлятимуть не лише наше місто, а й Україну. 

Під керівництвом тренерки вищої категорії, судді Міжнародної категорії, президентки Федерації черліденгу Донецької області Наталії Коновалюк, Вікторія та Данило займаються черліденгом ще змалку. За цей час покровські спортсмени неодноразово ставали переможцями Кубків та Чемпіонатів України. 

Аби стати учасниками Чемпіонату Європи, покровський дует пройшов 3 євроліги та був відібраний на більш серйозні змагання. 

«В черліденгу багато видів програм. Нашу країну на Чемпіонаті Європи в юніорській віковій категорії буде представляти хіп-хоп дует, - розповіла керівниця СК «Альтаїр» Наталія Коновалюк. – Враховуються елементи акробатики, загальнофізичної підготовки та складові хіп-хопу». 

Аби гідно представити країну на змаганнях такого рівня, тренуватися спортсмени почали ще 3 місяці тому. Через воєнний стан, були вимушені евакуюватися до Черкаської області. Зараз Віка та Данило знаходяться у Покровську, але вже днями поїдуть на тренувальні збори до Івано-Франківська. 

Чемпіонат Європи відбудеться вже 1 липня в Афінах, тож бажаємо покровським спортсменам гідного виступу та перемоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію