• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади обговорили поновлення комунальних платежів

eye

660

07.06.2022 17:38

RSS

img

Міський голова Руслан Требушкін, секретар міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови та депутати провели робочу нараду 

Від початку війни в України у Покровській громаді для споживачів були скасовані комунальні платежі за водопостачання та водовідведення, а також за вивезення сміття.

З 1 червня уряд заявив про необхідність поновлення комунальних платежів для населення. Це стосується усіх регіонів, в тому числі й тих, де ще не припинено воєнні дії.

Протягом трьох місяців війни працівники комунальних підприємств робили все можливе, аби підтримувати в місті порядок та затишок: ремонтували трубопроводи, відновлювали водопостачання, прибирали вулиці та вивозили сміття. І для того, аби комунальники продовжували працювати над благоустроєм громади, міська влада планує поновити комунальні сплати.

Міський голова Покровська Руслан Требушкін зазначив, що сьогодні місто зіткнулося з  проблемою нераціонального використання води. Ті мешканці, які не виїхали з громади, споживають воду у такому ж обсязі, в якому це робило населення міста до евакуації. Міська влада планує вийти до мешканців громади з пропозицією або поновити платежі для всіх, або залишити квоту на оплату водопостачання та вивезення сміття для тих мешканців, які опинилися у скрутному становищі і не мають ані роботи, ані соціальних виплат. 

З настанням спеки, збільшилася кількість звернень з проханням запустити ліфти у багатоповерхівках, які були відключені з міркувань безпеки. 

Члени наради зазначили, що ухвалюючи це рішення, міська влада повинна мати 100% оплату за обслуговування будинків від мешканців. Адже необхідно внести оплату за підключення ліфтів та диспетчеризацію. Крім того, небезпека перенавантаження ліфтів під час обстрілів залишається актульаною.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію