• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад 7 тисяч родин знову з електроживленням: ДТЕК повернув світло до 8 населених пунктів на Донеччині

eye

490

07.06.2022 15:24

RSS

img

За добу енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося полагодити постраждале від обстрілів обладнання та лінії у 8 населених пунктах Донецької області. Знову з електроживленням понад 7 тисяч родин. Енергокомпанія продовжує відновлювати світло на Донеччині щойно це стає можливим.

Активні бойові дії на Донеччині тривають. Попри це протягом доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло жителям 8 населених пунктів. Завдяки цьому знову зі світлом – 7 193 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах. В останньому – найбільше.

Поки що без світла залишається 318 населених пунктів Донецької області. Найскладнішими напрямками лишаються Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський та Великоновосілківський. Обстріли в регіоні надзвичайно активні, що призводить до усе масштабніших пошкоджень електрообладнання та ліній електропередач. Фахівці компанії чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоби проводити ремонти. 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 104 добу та разом зі всіма службами робить все можливе для того, аби мешканці області мали вдома світло. 

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію