• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Члени виконкому прийняли рішення щодо забезпечення нацспротиву на території громади

eye

605

06.06.2022 18:20

RSS

img

Відбулось позачергове засідання виконкому, на якому присутні розглянули бюджетні питання та питання передання майна.

Директорка Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлія Порецька запропонувала внесення змін у частині зменшення бюджету Покровської міської територіальної громади за рахунок субвенції з державного бюджету на надання підтримки особам з особливими освітніми потребами на 39,8 тис. грн. на підставі реєстру про зміни розпису асигнувань місцевих бюджетів на 2022 рік Департаменту фінансів облдержадміністрації від 10.05.2022 № 53 згідно з постановою КМУ від 01.04.2022 № 401 «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету»:

1. За рахунок залишків коштів на початок року з метою забезпечення нацспротиву на території 700  тис. грн спрямовано до житлово-комунального відділу та до КП «Покровськавто» на автозапчастини, мастила та метал.

2. За рахунок перерозподілу коштів розпорядників / одержувачів коштів місцевого бюджету:

  • відділ освіти отримає 1 360,480 грн для закупівлі харчових продуктів (пайків) для добровольчого формування;

  • житлово-комунальний відділ отримає на послуги з ліквідації надзвичайних ситуацій по поточному ремонту покрівель багатоповерхових житлових будівель;

  • КП «Покровськводоканал» отримує 10 000 тис. грн на оплату поточних платежів (заробітна плата з нарахуваннями, водопостачання та водовідведення, електроенергія).

Також враховано перерозподіл коштів на відділ освіти на оплату послуг зв’язку, послуг з охорони та на реалізацію протипожежних заходів в межах бюджетних програм, КП «Покровськавто» на придбання засобів зв'язку та для КП ЦПСМД – на придбання аптечок та жгутів.

Відповідні зміни вносяться у програму соціально-економічного розвитку Покровської громади на 2022 рік. Члени виконкому прийняли рішення одноголосно.

Також з проєктом рішення про передачу плит під плитоноску виступив  заступник міського голови Микола Шабельник. Міська рада передала 70 комплектів форми та 100 плит під плитоноски командиру добровольчого формування Покровської міської територіальної громади «Покровськ №1» Михайлу Кірсанову.

Декілька питань, що стосувалися посилення соціального захисту окремим категоріям громадян, надання додаткових соціальних гарантій незахищеним верствам населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, були перенесені на чергове засідання виконкому через затримку відповіді від Державної казначейської служби у Донецькій області.

Наприкінці засідання, секретар міської ради Наталія Іваньо анонсувала проведення сесійного засідання 15 червня.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію