• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської громади взяв участь у міжнародному форумі «Відродження України – відродження громад»

eye

656

02.06.2022 14:53

Новини громад

img

2 червня Асоціація міст України проводить у Києві міжнародний Форум «reVIVEd Ukraine – reVIVEd communities» («відродження України – відродження громад»). Участь у заході взяв Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

Разом з європейськими партнерами, мерами українських міст були обговорені питання відродження України в усіх сферах життєдіяльності громад, напрацьовані подальші механізми співпраці між громадами в Україні та містами світу, їх об’єднаннями, напрями співробітництва для реалізації Програми відновлення України, анонсованої Президентом України.

«Головною темою заходу стала нинішня ситуація по громадах і перспективи розвитку: що потрібно, аби з настанням миру ми могли почати відбудовування наших населених пунктів. Сьогодні всі зійшлися в одному висновку – спочатку треба здобути перемогу, і після цього вже приступати до оновлення зруйнованої та пошкодженої інфраструктури», – поділився враженнями від участі у форумі Руслан Требушкін. 
Захід «відродження України – відродження громад» пройшов у змішаному форматі, офлайн та онлайн. Підсумки Форуму та відео будуть оприлюднені на сайті АМУ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію