• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Анатолій Зінченко: треба бути готовим до розвитку будь-яких подій

eye

648

02.06.2022 14:48

Новини громад

img

Щодня керівники Покровської міської ради докладають чималих зусиль задля стабільної роботи критичної інфраструктури міста. Кожен заступник міського голови за своїм напрямком проводить десятки зустрічей та перемовин, головна мета яких – безпека населення та життєзабезпечення громади. 

Один з таких напрямків – транспортна інфраструктура міста та робота приватних підприємств.

«Всі знають, як сьогодні гостро стоїть питання з пальним та паливно-мастильними матеріалами, - каже заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко. – Я не хочу розповідати, яких зусиль доводиться  докладати, щоб водії маршрутів загального користування щодня виходили на рейси. Ми у постійному контакті з перевізниками, також вивчаємо попит наших мешканців. Станом на сьогодні по громаді курсує понад 10 автобусів. Ми розуміємо потреби місцевих мешканців, особливо приєднаних територій: їм треба дістатись міста, щоб придбати ліки або харчові продукти… Але ми також повинні розуміти, що ситуація змінюється кожного дня і треба бути готовим до розвитку будь-яких сценаріїв».

За словами Анатолія Зінченка, нестабільна ситуація і зі сферою торгівлі. В нових реаліях війни підприємці вимушені шукати нові ланцюжки постачання товарів, особливо це стосується споживчих товарів. 

«Поки асортимент наших магазинів широкий. Є продовольчі товари та товари першої потреби. Але це тому, що в нашій громаді відносно спокійно…поки що. Не має гарантії, що постачальники будуть завозити товар під обстрілами. Чи будуть вони ризикувати власним життям, щоб нагодувати наших мешканців? На жаль, сьогодні Донеччина під ворожим вогнем. Російські війська нещадно обстрілюють Слов`янськ, Бахмут, Авдіївку та інші донедавна мирні міста нашої області. Прошу усіх серйозно поставитись до питань безпеки та прийняти для себе рішення, чи залишатись у місті», - зауважив заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наталія Іваньо: маємо забезпечити всебічну підтримку та захист прав малолітніх мешканців громади

23 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Покровської міської ради. 

eye

0

Новини громад

24 квітня 2024 12:00

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію