• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нова інформаційна програма від Держпраці «Україна працює!»

eye

455

31.05.2022 15:06

Новини громад

img

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці інформує, що попри тяжкі реалії сьогодення, фахівці продовжують надання консультаційної допомоги та починаючи з 30 травня 2022 року Держпраці запускає нову інформаційну кампанію «Україна працює!» з використанням візуальних матеріалів та рекомендацій щодо практичного впровадження програми, розробленої за сприянням проекту ЄС-МОП.

– Як перезапустити бізнес на новому місці?

– Які особливості трудових відносин під час воєнного стану?

– Які права та гарантії мають мобілізовані працівники?

Кожного тижня ми розповідатимемо, де шукати відповіді на ці та інші найактуальніші запитання.

Звертаємо увагу, що з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану Держпраці реалізується проєкт надання консультаційної підтримки всім роботодавцям. Працівниками Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультаційна допомога з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Форма звернення для отримання консультаційної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування трудового законодавства, зокрема і у воєнний час, знаходяться на порталі pratsia.in.ua.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію