• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Продовжується надання комплексної гуманітарної допомоги мешканцям приєднаних територій

eye

639

31.05.2022 12:28

Новини громад

img

Покровська громада продовжує отримувати гуманітарний вантаж та забезпечувати місцевих мешканців найнеобхіднішим. Через близькість військових дій, які йдуть зовсім поруч, населення гостро відчуває в цьому потребу.

Особливо це стосується вразливих верств населення, серед яких самотні люди похилого віку, особи з мінімальним доходом та родини, які опинились в складних життєвих обставинах. 

Чергову руку допомоги мешканцям Покровська на цей раз простягнула Громадська Організація «Нова УКРАЇНА(ЕВ)», яка доставила до нашого міста харчові продукти та засоби особистої гігієни. 

Дякуємо ГО «Нова УКРАЇНА(ЕВ)» за співпрацю та надання допомоги в цей нелегкий час. З благодійною місією на Донеччині представники громадської організації вперше, але, сподіваюсь, не в останнє. Ми продовжуємо шукати партнерів та вибудовувати механізми доставки гуманітарних вантажів для мешканців Покровської громади», - зауважив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський. 

Понад 100 продуктових наборів та необхідних засобів гігієни вже отримали вразливі категорії населення приєднаних територій. 

Покровська міська рада уважно вивчає потреби мешканців старостинських округів та робить все задля того, щоб забезпечити їх найнеобхіднішим.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

5

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

6

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію