• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Звернення заступника міського голови Олега Фролова

eye

565

27.05.2022 18:04

RSS

img

Поки ми шукаємо шляхи вашого рятування, ви шукаєте причини залишатися у небезпеці.

З початку війни я займався пошуком місць розселення евакуйованих покровчан. Десятки годин перемовин, для того, щоб знайти ще кілька закладів, де б прихистили наших людей, побудування довгих ланцюжків соціальних зв’язків, аби розширити географію для переселенців з Покровська, і глуха стіна нерозуміння від мешканців громади.

Так, я згоден, рішення покинути домівку дається нелегко. Але якщо замислитись, чи не набагато складніше було тим чотирьом десяткам маломобільних мешканців, яким міська рада допомогла евакуюватися? Навіть дорога до вокзалу для них була непростою, але ці люди були рішучими та цілеспрямованими у своєму бажанні бути у безпеці. 

Дві тисячі покровчан вже проживають у Львівській, Чернівецькій та інших областях України, де вірогідність попасти під обстріл значно нижча. Для них ми організували проживання та харчування. Місця для розселення ще є, наших людей готові приймати, але чи готові наші люди?

Ситуація у Донецькій області щодня загострюється, і коли мені кажуть: "Я не хочу жити у дитячому садку у спільній кімнаті" я чую тільки "Я не хочу жити". 

Ми кожного дня працюємо для того, щоб створити максимально прийнятні умови для кожного евакуйованого. Наскільки це можливо у цей непростий час, нам це вдається. Але вам приймати рішення. 

Якщо ви захочете врятувати своє життя, життя своїх близьких та рідних, телефонуйте до Контактного центру за номером 0800300101. Зазначте, що вам потрібна евакуація з розміщенням, і вам нададуть роз’яснення.

Евакуюйтеся, поки це можливо!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

57

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію