• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Військову амуніцію отримали покровські комунальники, журналісти та тероборона

eye

640

27.05.2022 14:54

Новини громад

img

Сьогодні представники міської влади передали спецодяг співробітникам підприємств, які задіяні у життєзабезпеченні міста. 

Крім бронежилетів, покровчани отримали спецодяг, пластини та тепловізор. Це стало можливим завдяки підтримці компанії «Метінвест», яка з найперших днів війни розгорнула гуманітарний фронт. 

«В першу чергу бронежилети та форму ми передамо працівникам наших комунальних служб, щоб вони мали можливість виконувати свою роботу у безпечних умовах», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

За словами начальника комунального відділу Дмитра Візенкова, сьогодні працівникам комунальних структур міста доводиться працювати в складних умовах. Вони розбирають наслідки прольотів. Це дуже небезпечна робота. 

Забезпечили усім необхідним для виконання своїх обов’язків також представників ЗМІ та тероборони. 

«Ці бронежилети вкрай необхідні. Зараз йде війна, але у місті продовжують працюють комунальні служби. Вони надають послуги людям, а наше завдання, як міської влади - зберегти життя наших працівників.  До того ж дякую депутатському корпусу за те, що виділяють кошти на забезпечення наших добробатівців та тероборони. Частина бронежилетів та форма піде їм, а також представникам місцевих ЗМІ. Адже у Донецькій області кожен сьогодні наражається на ризик. Багато жителів нашої громади вже виїхали до безпечних місць, але є ті, хто залишився.  Ми закликаємо виїхати якомога більше людей, аби вберегти життя наших мешканців», - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

30

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію