• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Звернення від секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо

eye

472

26.05.2022 14:20

Новини громад

img

Шановні мешканці Покровської громади, я хочу, щоб кожен з вас задав собі питання: на що я сподіваюсь? На що я сподіваюсь, ігноруючи небезпеку і залишаючись у Донецькій області?

Людина так створена – всі ми вважаємо, що смерть, це те що буває з іншими. Але мені здається, що ви живете у світі, де не було Маріуполя, Бучі і десятків інших міст та містечок, тисяч зруйнованих вщент домівок, не було сотень закатованих, зґвалтованих, вбитих людей.

Закінчується травень, починається літо. В мене, як, мабуть, у більшості, ця пора року асоціюється з дитинством. Лунають останні дзвоники, починаються канікули, місто буквально дзвенить дитячим сміхом, а вулиці стають тіснішими від різнокольорових візочків, велосипедів, самокатів. Але сьогодні я з жахом очікую цього часу. Моє серце болить за кожну дитину, що залишається у небезпеці. Діти не можуть прийняти рішення, його приймають відповідальні дорослі. Наразі рішення залишатися в Донецькій області – невірне і безвідповідальне.

Звертаюсь до кожного – евакуюйтеся. Не дайте вашим дітям пережити та побачити те, що травмує їх на все життя. Залиште дітям надію на щасливе майбутнє.

Я розумію страхи, які не дають покинути звичне середовище, але подивіться в очі своєму сину чи дочці, онуку чи онучці. Ви можете, глядячи в них, сказати: так, я розумію, що ти можеш не вижити, але мені страшно покинути домівку?

Збережіть себе та тих, кого любите. Благаю, евакуюйтеся!

Врятуйте своє життя та життя своїх рiдних!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

1

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

14

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію