• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога — кожному: до Лисівки прибула партія продуктових наборів

eye

521

26.05.2022 10:40

Новини громад

img

Покровська міська рада продовжує шукати шляхи допомоги усім мешканцям Покровської громади. Особливу увагу приділяють приєднаним територіям, де підтримка та увага з боку влади вкрай потрібна.

Днями черговий гуманітарний вантаж було доставлено у Лисівський старостинський округ. 1200 продуктових наборів, які містять крупи, консерви, олію, овочі та фрукти вже почали роздавати місцевим мешканцям.

«Цього разу допомога надійшла від міжнародної благодійної організації World Central Kitchen (скорочено — WCK), яка підтримує та годує українців під час війни росії в Україні. Продуктові набори отримає кожна родина, яка мешкає у Лисівці. Люди охоче приймають допомогу, бо в цьому сьогодні дійсно є потреба», - розповіла староста Лисівки Юлія Кабанець.

За словами керівниці Лисівського старостинського округу, отримувати гуманітарні вантажі їм доводиться не в перше. Це дає змогу підтримати населення у скрутні часи.

Своєю чергою, керуюча справами виконкому міської ради Алевтина Жук, яка опікується гуманітарними питаннями,  зауважила, що керівництво громади докладає максимум зусиль задля пошуку  партнерів, готових надавати допомогу. 

«Кожен на своєму місці шукає шляхи допомоги: використовуємо власні зв’язки, зв’язуємось з благодійними фондами та організаціями. Ми вдячні нашим вже постійним партнерам та усім волонтерам, які приїздять до нашої громади. Ми всі об’єднані спільною метою: допомогти мешканцям нашого регіону, наших міст та селищ пережити ці буремні часи»,- зауважила Алевтина Жук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

94

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

67

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

77

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію