• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Брифінг керівників громади щодо ранкового обстрілу Покровська

eye

538

25.05.2022 18:52

RSS

img

25 травня близько о 7 ранку Покровськ зазнав двох ракетних ударів. Через ймовірне застосування крилатої ракети типу «Іскандер», руйнувань зазнали житлові багатоповерхові та приватні будинки, об`єкти залізничної інфраструктури, приватні підприємства та один з комунальних закладів міста.

За інформацією заступника міського голови Олександра Добровольського, наразі у місті проводяться заходи з ліквідації ушкоджень майна, працюють 3 бригади, задіяно 4 одиниці комунальної техніки.

Вже проведені обстеження будівель, які постраждали від обстрілу. По кожному з них буде складено акти, які згодом відправлять до обласної адміністрації для відшкодування збитків через російську агресію.

Внаслідок артударів, поранення різного ступеню тяжкості отримали 5 цивільних осіб: «Один мешканець перебуває у важкому стані, його прооперовано. Двоє отримали осколкові поранення та вже знаходяться вдома, на амбулаторному лікуванні, ще стільки ж осіб проходять реабілітацію у неврологічному відділенні. В них неврологічний шок», - зауважила заступниця очільника громади Маргарита Ідрісова.

Своєю чергою, Покровський міський голова Руслан Требушкін, закликав мешканців громади евакуюватись, поки є така можливість. А тих, хто наразі знаходиться за межами міста, не повертатись до стабілізації ситуації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

20

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

55

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

22

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію