• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Метінвест передав 200 бронежилетів Покровській громаді

eye

528

25.05.2022 16:59

Новини громад

img

З початку повномасштабної війни в Україні Група Метінвест Ріната Ахметова розгорнула гуманітарний фронт, охопивши одразу кілька напрямків – підтримка медицини, реабілітація вимушених переселенців, забезпечення провізією, забезпечення захисною амуніцією українських захисників і захисниць.

Компанія продовжує надавати допомогу і Покровській громаді. Характер цієї підтримки обумовлений близькістю лінії фронту. Допомога надходить у вигляді продуктових наборів, медичного обладнання та лікарських засобів, деревини для облаштування захисних укриттів. А сьогодні Покровська громада отримала від Метінвест партію бронежилетів.

«У рамках допомоги Покровській громаді Метінвест передає 200 бронежилетів для забезпечення безпеки її працівників та представників соціальної інфраструктури, – зазначив директор транспортної дирекції Метінвест Покровськвугілля Денис Ачкасов. – Ці бронежилети – повністю вітчизняного виробництва: пластини виготовлені на заводах Метінвест, самі бронежилети виготовлені в Україні. Компанія і надалі допомагатиме місту у вирішенні найскладніших, найвідповідальніших питань – до забезпечення нашої повної перемоги».

Заступник Покровського міського голови Микола Шабельник як людина, яка раніше служила, може оцінити якість переданих засобів захисту.

«Ми спочатку перевірили ці бронежилети разом і співробітниками Метінвесту та військовими, відстріляли, – пояснив Микола Шабельник. – Це дуже якісні та міцні бронежилети 5+. Вони допоможуть захистити життя та здоров'я людей».

Заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова зазначила, що Метінвест як соціально відповідальний бізнес допомагає громаді від початку своєї роботи в Покровську. І під час війни також не залишається осторонь.

«Дуже важливо, що ці бронежилети будуть використані саме для співробітників нашого муніципалітету, – каже Маргарита Ідрісова. – Тому що наші комунальні заклади завжди на своїй передовій. Вони допомагають жителям, якщо відбуваються обстріли. А ці бронежилети допоможуть захистити працівників наших служб. Ще раз дякуємо компанії Метінвест, яка завжди допомагає і в медицині, і в освіті, і в безпеці».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

94

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

67

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

77

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію