• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для екстреного реагування: співробітники поліції Покровська збирають персональні дані

eye

610

23.05.2022 10:53

Новини громад

img

Аби контролювати ситуацію та розуміти, скільки мешканців залишається у Покровську, місцеві поліціянти отримали завдання щодо обходу квартир і приватних домогосподарств. У ході спілкування, співробітники поліції надають мешканцям інформацію щодо можливостей тимчасової евакуації, визначають осіб, які потребують соціального захисту (люди з інвалідністю, хворі, самотні пенсіонери тощо).

Крім бесіди, правоохоронці переписують паспортні дані, що посвідчують особу. 

«По всій території Донецької області керівником військово-цивільної адміністрації оголошена загальна евакуація цивільного населення. Багато людей вже виїхало за межі міста, але вже і багато місцевих мешканців  вертається додому, – розповідає пресофіцер Покровського районного управління поліції Микола Лебеденко. – Аби у випадку надзвичайної ситуації та загострення військових дій швидко надати допомогу постраждалим, ми повинні розуміти, скільки там знаходилось людей. До того ж треба підготувати необхідну кількість транспортних засобів, які будуть вивозити мешканців кварталів. Також фотографування потрібно для того, щоб у випадку обвалів будинків можна було по фото упізнати людей». 

Крім того, співробітники поліції можуть просити вас увімкнути геолокацію на телефоні та переписати IMEI вашого стільникового засобу зв'язку. Ця міра також застосовується на випадок обвалу будинку, щоб розуміти, які з мешканців знаходяться під завалами.

Правоохоронці закликають мешканців з розумінням поставитися до вказаних заходів, що в умовах воєнного стану спрямовані на збереження життя та здоров’я громадян і наголошують, що працівник поліції зобов’язаний назвати своє прізвище, посаду,  продемонструвати службове посвідчення та жетон.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

94

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

67

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

77

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію