• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бюджетний розподіл та передача майна: відбулась позачергова сесія міськради

eye

1179

20.05.2022 15:15

Новини громад

img

20 травня за участю 22 депутатів міської ради відбулась 29-та позачергова сесія міської ради. На порядку денному – 5 питань. 

Частина проєктів стосувалась фінансових питань: внесення змін та доповнень до бюджету громади на 2022 рік та до Програми економічного та соціального розвитку. 

Так, депутатам було запропоновано збільшити податкову частину місцевого бюджету на 19 млн 198 тисяч гривень, з яких близько 11 млн буде спрямовано на ремонт будівлі жіночої консультації та будівництво майданчиків для зберігання кисню, 76,2 тис. грн – заробітну плату для членів організації ветеранів, 7 млн гривень – для створення фінансового резерву на закупівлю паливно-мастильних матеріалів та ще 400 тисяч гривень – на заробітну плату КП «Покровськ Агро».

Також серед проєктів рішень – передача КП «Покровськтепломережа» легкового автомобіля Lanos в користування на умовах оренди та передача транспортного засобу з балансу Управління соціального захисту населення на баланс Покровської міської ради для обслуговування місцевих мешканців.

Серед іншого, надійшла пропозиція від депутата міської ради Сергія Андрійченка щодо компенсації послуг з утримання житлових будинків. 
Як пояснив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський, на сьогодні немає жодних юридичних механізмів впливу на приватні підприємства, які обслуговують житловий фонд. 

 

«Ми закрили усі заявки щодо поточного ремонту покрівель. За рахунок місцевого бюджету був придбаний шифер та виконані роботи з його монтажу. Найближчим часом ми зробимо аналіз, скільки вже витрачено коштів з місцевого бюджету на будівельні матеріали для ремонту покрівель будинків, які входять до ОСББ або які обслуговують керуючі кампанії. На підставі цих даних будемо дивитись, що ще можна профінансувати», - зазначив Олександр Добровольський. 
Усі питання порядку денного були розглянуті та одноголосно затверджені учасниками сесійного засідання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

18

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію