• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати Покровської міськради визнали дії російської армії геноцидом українського народу

eye

1166

20.05.2022 14:20

Новини громад

img

Під час засідання позачергової сесії міської ради, яка відбулась сьогодні, 20 травня, місцеві обранці одноголосно засудили агресію РФ проти України,  виступили проти негайного її припинення та виведення усіх військ з території України.

Текст заяви зачитала секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо:

«Ми,  депутати  Покровської міської  ради,  категорично  наголошуємо,  що  уся територія країни, є та буде невіддільною частиною нашої єдиної держави — України. Закликаємо мешканців усіх без виключення населених пунктів області ігнорувати будь-які псевдореферендуми та/або «вибори».  Ми упевнено  стверджуємо,  що  ні  такі псевдореферендуми, ні  будь-які  «вибори» не  підтримуються  керівництвом  Донецької області та депутатським корпусом Покровської міської ради, а також іншими законно обраними органами влади нашої держави. Також наголошуємо, що нормативно-правові акти окупаційних сил та окупаційних адміністрацій Російської Федерації є незаконними, нікчемними, не створюють жодних правових наслідків. Кожного дня наша держава та наші воїни наближають звільнення від окупантів міста і села, що загарбав ворог. Ми віримо у нашу Перемогу та єдину неподільну Україну!»

Крім засудження воєнної агресії з боку російських військ, у спільній заяві депутати міської ради звертаються до міжнародних  партнерів  та  осіб,  які  приймають  рішення, із закликом твердо діяти проти російської агресії, приймати мудрі, виважені рішення задля територіальної цілісності та незалежності України.

«Перемога  буде  за  нами! Єдність зусиль в протистоянні агресору зробить  цю перемогу швидкою та переконливою! Донеччина — це Україна. Україна суверенна та єдина. Слава Україні!», - зазначено в офіційному зверненні депутатів міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

8

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

8

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

23

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію