• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фінансовий перерозподіл та функціонування національного спротиву: відбулось засідання виконкому

eye

531

13.05.2022 11:42

Новини громад

img

13 травня керівники громади зібрались на позачергове засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто понад 10 питань порядку денного. 

Перший проєкт рішення стосувався змін до бюджету Покровської територіальної громади на 2022 р. 

Директорка департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлія Порецька звернулась до присутніх з пропозицією збільшити видаткову частину бюджету на 781 тисячу гривень, з яких – 700 тисяч грн – житлово-комунальному відділу на придбання та доставку деревини, 41 тисяча грн – на придбання засобів зв`язку КП «Покровськавто» та 40 тисяч гривень – субвенція Служби з надзвичайних ситуацій для придбання обладнання пострадіаційного та хімічного спостереження.  

Крім цього, проєкт рішення передбачає перерозподіл коштів по КП «Покровськтепломережа», житлово-комунальному відділу та КП «Ритуальна служба». 

«Зміни до бюджету вносяться для забезпечення безперебійного функціонування установ та закладів бюджетної сфери, комунальних підприємств та задоволення життєво необхідних потреб населення Покровської громади на період воєнного стану. Здебільшого, це фінансування програм національного спротиву та надання підтримки ВПО», - зазначила Юлія Порецька. 

Також під час засідання до присутніх звернувся заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін з проханням збільшити на 160 тисяч гривень суму, виділену на ремонт спецтехніки: «Надходить багато запитів від наших військових щодо надання допомоги у ремонтуванні спецтехніки. Нам добре допомагають підприємці, але цього замало. Тож прошу виділити додаткові кошти на закупівлю автозапчастин».  

Розглянули члени виконкому і проєкт рішення щодо передачі плит під плитоноску у кількості 100 штук для  забезпечення  функціонування добровольчого формування Покровської громади, а також передачі 350 одиниць протигазів з балансу КП «Муніципальна служба правопорядку» до Покровської міської ради.  

Серед питань порядку денного присутні розглянули питання опіки, а саме присвоєння малолітнім дітям статусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

 Усі проєкти рішення були підтримані одноголосно.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

28

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію