• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відтепер офлайн: Покровський ЦНАП відновив прийом громадян

eye

929

11.05.2022 14:28

Новини громад

img

З 2 травня у Покровську можна відвідати Центр надання адміністративних послуг та отримати консультацію фахівця. В умовах війни ЦНАП готовий обслуговувати громадян та надавати послуги, які не потребують взаємодії з державними реєстрами.

За словами в.о.начальника ЦНАП Ольги Бєлоусової, ще наприкінці лютого всі державні електронні реєстри по Донецькій області були відключені.

«Весь цей час ми продовжували працювати, але в режимі онлайн. З перших чисел травня ведемо прийом громадян, але здебільшого це питання прописки-виписки»,- зауважила керівниця установи. 

З'ясувати можливість прийняти заявку на конкретну послугу фахівцем ЦНАП можна за телефоном (066) 469-16-27.

Звертаємо вашу увагу, що Центр надання адміністративних послуг працює лише за адресою: м.Покровськ, м-н. Гірник, буд. 1.

Щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи - через закриття доступу до державних реєстрів, зареєструватися мешканці Донеччини (які залишились у межах області) поки що можуть лише в застосунку Дія. 

«Поки що наші фахівці ВПО не реєструють. Ми робимо лише нарахування виплат. Це 3000 гривень – на дитину та 2000 гривень – на дорослу людину. Заявки на грошову державну допомогу до нашого Управління надходять автоматично після реєстрації у «Дії». Сподіваємося, що скоро відновимо прийом громадян у Покровську», - зауважила начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

84

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

62

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

73

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію