• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді приводять до ладу братські могили

eye

762

07.05.2022 14:47

Новини громад

img

Вже традиційно до Днів пам’яті та примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні мешканці Покровської громади виходять на прибирання, приводять до ладу пам`ятники та братські могили. Участь у таких суботниках бере і Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

Сьогодні толоку влаштували мешканці північної частини Покровська – вулиць Ольшанського та сусідніх районів. Активні жителі привели до ладу братську могилу та провели весняне озеленення: висадили 50 кущів троянд, 10 сливових, 25 персикових та 25 абрикосових дерев.

Разом з мешканцями «Ольшанки» брав участь у прибиранні міський голова Руслан Требушкін: «Вже вкотре плодові дерева та квіти дарує місту наш покровський садівник Віктор Масюк. Низький йому уклін за щедрість! Дякую також співробітникам комітету самоорганізації населення за організацію та проведення суботників. Ну і звичайно ж, жителям, які вийшли на прибирання території та висадження рослин. Нашими спільними зусиллями Покровськ з кожним роком ставатиме все більш красивим та квітучим!».

Протягом усього тижня покровчани наводили лад і на приєднаних територіях. Мешканці старостинських округів прибирали братські могили, території навколо адміністративних будівель, парків та скверів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав допомогу від шведської організації OperationChange

Покровська громада продовжує тісну співпрацю з представниками міжнародних місій, які допомагають забезпечувати гуманітарні потреби місцевих мешканців.

eye

7

Новини громад

06 травня 2024 11:47

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

34

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

24

Громада 1

06 травня 2024 10:01

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію