• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ реалізує програму допомоги мешканцям регіону «Співдія»

eye

754

06.05.2022 11:36

Новини громад

img

Покровська громада подовжує втілювати державні та обласні ініціативи, а саме шукати шляхи надання гуманітарної допомоги місцевим мешканцям.

Онлайн-платформа «Співдія»  - це можливість отримати продукти харчування, засоби особистої гігієни та речі першої необхідності тим мешканцям, хто не може їх придбати власним коштом у магазині або замовити поштою.

Зробити замовлення можна на офіційному сайті платформи. Саме так, в режиме онлайн, відбувається взаємодія фізичних осіб, волонтерських організацій та фондів.

В режимі реального часу волонтери збирають всі потреби та наявні ресурси, оперативно відправляють гуманітарну допомогу та медичні засоби тим, хто цього потребує найбільше.

Покровська громада стала однією з логістичних центрів видачі гуманітарної допомоги. Перші необхідні набори вже отримали представники Очеретино.

За словами секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, «Співдія» -  дієва допомога мешканцям не лише нашої громади, а й прилеглих територій.

«З перших днів війни ми роздали понад 23 тисяч гуманітарних наборів. Але ми розуміємо, що цього замало і у людей є постійна потреба у продуктах харчування, ліках. Тому постійно шукаємо можливість допомоги населенню і дякуємо усім волонтерам та підприємцям, хто її надає», - зауважила Наталія Іваньо.

Відзначила роботу Покровської громади в гуманітарних питаннях і заступниця голови Донецької ВЦА Юлія Костюніна, яка з робочим візитом відвідала наше місто: «Мене тішить те, що ми змогли зорганізуватись і саккумулювати усі наші зусилля саме в питаннях гуманітарної допомоги. НЕ зважаючи на те, що логістика у регіоні порушена, відсутня можливість передавати гуманітарний вантаж залізничним транспортом, ми знайшли вихід».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

84

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

62

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

73

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію