• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вдячні перевізникам та підприємцям, які в умовах війни надають свої послуги: Анатолій Зінченко

eye

615

05.05.2022 10:45

Новини громад

img

Про підвищення тарифу на проїзд у міському транспорті загального користування, старт посівної кампанії, взаємодію з торговельними мережами та роботу КП «Покровськ Авто» розповів заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко.

Як героїчно боронить Україну наша армія, так міцно намагаються стояти на захисті продовольчої та пасажирської безпеки мешканців Покровської громади місцеві підприємці.

Про підвищення тарифу на пасажирські перевезення

- Ми знаємо, що новину щодо здорожчання вартості проїзду у міському транспорті не всі сприйняли однозначно. Але хочу підкреслити, що таке рішення прийняли самі перевізники і поки що ми не можемо на це впливати. Жодного договору з міською радою підписано не було. Але, якщо взяти, наприклад, сусідні Мирноград або Костянтинівку, де такий же автопарк та відстань між зупинками, то в цих містах вже давно вартість квитка складає 10 гривень.

Ще до активної фази війни, у січні, транспортним відділом був об’явлений конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Але він так і не відбувся. Сьогодні водії на свій розсуд надають нам послугу. Щоденно виходять на роботу, не дивлячись на відсутність можливості вчасно ремонтувати свої автобуси та проводити діагностику: сьогодні дуже складно дістати запчастини. До того ж у два рази зросла вартість пального. Тому я дуже вдячний перевізникам, які залишились у місті та продовжують виходити на рейси. На постійному контролі питання і щодо курсування міжміських маршрутів. Ми спілкуємось зі старостами громади, з перевізниками та разом шукаємо шляхи вирішення цієї проблеми.

Щодо роботи КП «Покровськавто»

- Ще минулого року була придбана фарба та обладнання для нанесення дорожньої розмітки. Ми намагаємось зробити нашу транспортну інфраструктуру більш зручною та безпечною для всіх учасників дорожнього руху: водіїв та пасажирів.

Як сьогодні працюють торговельні мережі

- На жаль, через напад Росії на нашу країну, усі ланцюжки постачання в нашій громаді були порушені. Сьогодні, в умовах війни, місцеві підприємці змушені шукати нових постачальників. Завдяки своїй сміливості та кмітливості, представники бізнесу налагоджують нові зв’язки. Ми, як представники влади, дуже дякуємо підприємцям, які лишились у громаді. По-перше, вони наповнюють місцевий бюджет. Крім того, у покровчан є можливість придбати харчові продукти, речі першої потреби.

У Покровській громаді розпочалась посівна кампанія

- З 15 фермерів 12 вже працюють у полі. Впевнений, що 99% земель громади буде засіяно. Покровські фермери трудяться на благо не тільки місцевих мешканців. А заради спільної перемоги й не лише на продовольчому фронті!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію