• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старші будинків Покровська пройшли тренінг з першої медичної допомоги

eye

927

04.05.2022 11:14

Новини громад

img

3 травня в міській публічній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбувся практичний тренінг з надання першої медичної допомоги у разі важких поранень, в рамках якого старші будинків та інспектори комітету самоорганізації населення отримали практичні та теоретичні навички.

Аби навчитися, як правильно зупиняти кровотечу, накладувати джгут та проводити серцево-легеневу терапію, на тренінг завітало близько 20 активних мешканців міста. 

«Для мене ця тема актуальна, адже я розумію, що не маю достатньо знань, - ділиться враженнями інспекторка ККСН Алла Новгородська. - Захід був змістовним та корисним. Розглядали не лише теорію, а відразу відпрацьовували порядок дій. Гадаю, отримані на тренінгу знання допоможуть мені надати першу медичну допомогу людині при надзвичайній ситуації, якщо в цьому буде потреба». 

За словами ініціаторів проведення тренінгу, а саме докторів з Об'єднаного королівства Великобританії, сьогодні багато людей помирає саме через ненадання першої допомоги: «Сподіватимемося, що знання, отримані в результаті тренінгу, допоможуть врятувати не одне життя».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію