• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську простились із захисником України Олександром Безрукавенком

eye

653

03.05.2022 15:00

Новини громад

img

1 травня під час виконання бойового завдання на Донеччині трагічно загинув покровчанин, стрілець 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 4 стрілецької роти солдат Безрукавенко Олександр.

Олександр запам'ятався всім, хто його знав, як добра та завжди усміхнена людина. Чоловік дуже любив свою країну та, не вагаючись, з перших днів війни приєднався до лав Збройних сил України. 

Проститися з Героєм прийшли десятки земляків, побратими зі стрілецької роти, учасники бойових дій, волонтери та представники міської ради.

«На жаль, війна нікого не щадить. Але ми точно знаємо, що за загибель наших воїнів, за обірвані життя інших Захисників України, за вбивство нічим не повинних тисяч мирних жителів України, агресор заплатить сторицею. А Перемога, яку щодня окропляють своєю кров’ю найкращі з кращих наших земляків – обов’язково буде за нами!», - сказав заступник Покровського міського голови Микола Шабельник під час прощання з загиблим солдатом.

Поховали Олександра Безрукавенка на Алеї Героїв, що розташована на центральному кладовищі Покровська. 

Покровська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким. 

Пам`ять про Героя буде вічно жити в наших серцях!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію