• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Староста Наталія Павленко розповіла про життя Новоєлизаветівського старостинського округу

eye

1156

26.04.2022 16:53

Новини громад

img

За словами старости, населені пункти округу опинилися в обставинах, які важко оцінити. Але адміністрація працює у штатному режимі.

Мешканці Новоєлизаветівського старостату отримують гуманітарну допомогу. Пільгові категорії населення отримали продуктові набори від Президента України. від Фонда Ріната Ахметова, компанії Метінвест, АПК та інших. Всі охочі отримали сипучі продукти від Донецької ВЦА. До Великодня мешканці, що опинилися у складних обставинах, отримали паски від фонду Вадима Новинського.

Зараз по населених пунктах округу працюють 4 приватних магазини. Власники намагаються всіма силами розширити асортимент, але все одно продається дуже обмежений перелік товарів і ціни на продукти доволі високі. 

Ситуація з водою в окрузі стабільна. Водогону немає, але є свердловини та колодязі. У магазинах є ємності для питної води. Також діє підвіз питної води до домогосподарств. Від Покровської міської ради старостат отримав запас води на випадок надзвичайної ситуації.

Всі пенсіонери отримали виплати за березень, за квітень ще пенсії не виплачували.

Мешканці округу евакуюються з громади через залізничний вокзал у м. Покровськ. Добираються туди на власному транспорті, оскільки через дефіцит палива громадський транспорт не курсує.

Медичні препарати мешканці Новоєлизаветівського округу замовляють через старосту, яка передає списки до Покровської міської ради. На цьому тижні мешканці отримають свої замовлення. На приватному транспорті люди також їздять до аптек у м. Межова. У старостинському окрузі продовжує працювати ФАП. Медична сестра виїжджає до пацієнтів додому.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

49

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

31

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

95

Новини громад

08 травня 2024 10:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію