• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Реєстрація випускників на ЗНО та підсумок дистанційної роботи педагогів: відбулась освітянська нарада

eye

1588

25.04.2022 13:56

Новини громад

img

За участю заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової, у Покровську відбулось засідання ради директорів освітніх закладів громади. 

Серед питань – робота вчителів у режимі «онлайн», закінчення поточного навчального року та прийом документів на наступний. 

Під час свого звернення до місцевих освітян, Маргарита Ідрісова подякувала кожному за роботу в непростих умовах: 
«У місті ситуація напружена, але контрольована. Я завжди з Вами на зв`язку і залишаюсь на місці. Дякую Вам, що спілкуєтесь з учнями, що підтримуєте їх і сумлінно виконуєте свої обов`язки. За наказом МОН у нас забрали освітню субвенцію, але задля того, щоб наші вчителі отримували гідну заробітну плату, ми перерозподілили залишки субвенції 2020 року. Також вдячна Вам, що надаєте свої освітні заклади для розміщення вимушених переселенців або гуманітарної допомоги». 

Крім того, заступниця Покровського міського голови зауважила, що найближчим часом буде організовано вивіз нового обладнання, яке лише цього року отримала Родинська ЗОШ №8, а також інших цінних речей з усіх освітніх закладів громади у більш безпечні місця. 
Основними ж питаннями ради директорів стала організація закінчення навчального року та складання ЗНО. 

Як зауважила начальниця відділу освіти міської ради Любов Воротинцева, роботу покровських педагогів в умовах воєнного стану було гідно оцінено Департаментом освіти Донецької області.

«Наші освітяни одними з перших в області замовили документи про освіту для учнів 4, 9, 11 класів. Крім того, усі заклади освіти вчасно зареєстрували на ЗНО своїх випускників, які зможуть скласти мультитест. Подальша процедура складання ЗНО у 2022 році наразі розробляється профільними спеціалістами».

Міністерством освіти України були відмічені заклади позашкільної освіти Покровської громади, які наразі працюють у дистанційному режимі та, не дивлячись на воєнний стан, активно спілкуються зі своїми вихованцями через соціальні мережі та забезпечують стабільне функціонування своїх закладів.

Серед іншого, обговорили учасники засідання роботу інклюзивних центрів, зарахування дітей, які мають статус внутрішньо переміщеної особи, звільнення учнів 4,9 та 11 класів від проходження підсумкового тестування та прийом документів на наступний навчальний рік. 

Заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова ще раз подякувала педагогам, які залишились на своїх робочих місцях та зазначила, що у разі загострення ситуації у громаді та проведення активних бойових дій, розроблений механізм екстреної евакуації освітян. Але висловила надію, що ситуація стабілізується і всі повернуться до своїх домівок та робочих місць.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

13

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

40

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

24

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію