• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Зміни до бюджету та затвердження програми закупівлі генераторів: відбулось позачергове засідання виконкому

eye

1198

22.04.2022 12:35

Новини громад

img

22 квітня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому були розглянуті фінансові та освітні питання. 

Перший проєкт рішення стосувався змін до бюджету Покровської територіальної громади на 2022 р. 

За словами директорки Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Юлії Порецької, планується збільшення бюджету за рахунок коштів Регіональної програми Теплих кредитів.
Кошти, що залишилися на початок року, будуть розподілені наступним чином: понад 8 мільйонів гривень підуть на оплату праці для відділу освіту, а 200 тисяч гривень - Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами. 

«Крім цього, проєкт рішення передбачає перерозподіл коштів в межах фінансування на забезпечення національного супротиву на доставку паливно-мастильних матеріалів, а також у житлово-комунальному відділі на придбання побутових генераторів», - зазначила Юлія Порецька. 

Як пояснив начальник ЖКГ Дмитро Візенков, виділення додаткових 500 тисяч гривень пропонується для зменшення фінансової навантаженості для мешканців громади. Саме за ці кошти і будуть придбані генератори. Оснащення багатоквартирних будинків буде здійснюватись на умовах співфінансування 50/50. 

Було зазначено, що програма охоплює не лише Покровськ, а й усі старостинські округи. 

У зв'язку зі зменшенням обсягів освітньої субвенції на 17,5 мільйонів, начальниця відділу освіти міської ради Любов Воротринцева звернулась до членів виконкому з проханням підтримати проєкт рішення щодо зменшення рівня оплати престижності праці педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти з 20 до 10 відсотків на період з 1 травня до 31 грудня поточного року.

За словами секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, прийняття таких рішень сьогодні є вимушеними. Як тільки дозволить ситуація, будуть внесені відповідні зміни в розрахунки оплати праці освітянам.

Усі проєкти рішень були розглянуті та одноголосно підтримані членами виконкому. 

У блоку «різне» присутні заслухали старост громади, обговорили питання забезпечення медикаментами мешканців сіл та іншою гуманітарною допомогою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підготовка кладовищ до поминальних днів: роботи з благоустрою територій тривають

Згідно із затвердженим графіком на всій території громади працівники КП «Покровська ритуальна служба» разом із фахівцями багатогалузевого комунального підприємства наводять лад на місцевих цвинтарях: завозять пісок, косять траву та вивозять сміття.

eye

1

Новини громад

02 травня 2024 09:30

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

84

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію