• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міська влада робить все, щоб забезпечити життєдіяльність всієї громади на період воєнного стану.

eye

636

22.04.2022 08:30

Новини громад

img

Завдяки генеральному директору ТМ “Моршинська” Марку Ткачуку Покровська громада отримала гуманітарний вантаж – 40 тис. літрів питної води. Ця вода буде розподілена між укриттями нашої громади.

Почали отримувати ємності з водою старостинські округи. Кожен старостат отримає по 200 одиниць п'ятилітрових бутилів. Вода буде зберігатися на випадок надзвичайної ситуації, оскільки наразі проблем з доставкою води до торгових точок на території громади немає.


“Села також отримують гуманітарну допомогу. Сьогодні була розподілена питна вода між старостинськими округами. Протягом тижня у населених пунктах приєднаних територій пільгові категорії громадян отримують гуманітарну допомогу від фонду Ріната Ахметова, – розповіла секретар міської ради Наталія Іваньо. – Крім того, спільними зусиллями нам вдалося організувати транспортне сполучення між Покровськом та населеними пунктами громади. Три рази на тиждень з Покровська через сел. Шевченко, с. Звірове та с. Перше Травня ходить 28 маршрут. Також завдяки нашим перевізникам вдалося організувати у суботу рейси 25 маршруту з Родинського, аби люди могли купити продукти до святкового великоднього столу. Міська влада робить все, щоб забезпечити нормальну життєдіяльність громади на період воєнного стану. Але я ще раз наголошую на необхідності евакуюватися. Поки  збройні сили України, неймовірними зусиллями стримуючи ворога, дають нам таку можливість. Особливо це стосується жінок, дітей, людей похилого віку та маломобільних громадян”.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію