• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вкотре від Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест» Покровськ отримав гуманітарну допомогу

eye

686

21.04.2022 13:31

Новини громад

img

Влада Покровська продовжує залучати партнерів до забезпечення життєдіяльності міста та з великою вдячністю приймає від них допомогу. Так, в рамках проєкту «Рятуємо життя» від Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест», до нашої громади надійшли 12 тон гуманітарного вантажу. 

Продуктові набори, до складу яких увійшли борошно, олія, макаронні вироби, тушковане м’ясо, консерви, отримали переселенці, багатодітні родини, люди з інвалідністю та похилого віку й інші представники незахищених категорій населення, які проживають у 9 громадах Покровського району. 

Крім того, компанія Метінвест Покровськвугілля доставила медикам Покровська цінний вантаж, який подолав майже 800 кілометрів. Шовний матеріал, антисептики, медичні засоби – все це привезли з Бердичева від благодійного фонду «Оберіг-26».

Усього з Житомирщини прибули три машини з гумдопомогою – їжею, одягом, памперсами та найнеобхіднішими медикаментами. Доправити цей вантаж самостійно благодійники не могли, тож Метінвест взяв транспортування на себе. 

Ліки та витратні матеріали вже передано медикам Покровської міської лікарні. Це забезпечить заклад всім необхідним для надання екстреної та хірургічної допомоги: маються кровоспинні засоби, шовні матеріали, крапельниці тощо. Тож, у разі необхідності, лікарня буде готова до прийому поранених.

«Вдячний нашим надійним партнерам - Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест», які не полишають наших громадян у біді та завжди простягають руку допомоги», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

14

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію