• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На постійному зв'язку з громадою. Міська рада допомагає евакуйованим мешканцям

eye

748

20.04.2022 14:05

Новини громад

img

У Покровській громаді триває евакуація громадян. Міська влада докладає чималих зусиль, аби перебування покровчан у безпечних регіонах було комфортним та влаштованим.

Особливу увагу та всебічну підтримку влада Покровська приділяє малозахищеним верствам населенням та людям, які мають проблеми зі здоров'ям. Історія евакуації однієї родини нашого міста, яка складається з престарілої матері та доньки з ментальною інвалідністю - яскравий тому приклад.

За сприянням міської ради днями жінок було евакуйовано до міста Тернопіль. Через ускладнення стану здоровя доньки, яка у Покровську перебувала на обліку з психоневрологічними розладами, родину оперативно перевезли до Луцького диспансеру.

«Ми постійно підтримуємо звязок з нашими пацієнтами. Навіть на відстані, - розповіла директорка Покровського Центру первинної медико-санітарної допомоги Інеса Остряніна. – Про погіршення психоемоційного стану жінки та переїзд родини до іншого міста дізнались відразу. Зв'язались з місцевими лікарями, передали медичну картку та всю історію хвороби нашої пацієнтки. Впевнені, що спеціалісти Луцького психоневрологічного диспансеру нададуть кваліфіковану допомогу мешканці Покровської громади».

Крім того, потурбувалась керівники Покровської міськради й щодо комфортного перебування жінки у медзакладі на заході країни. Пацієнтці були доставлені теплі ковдри та обігрівачі.

«Наша задача, як влади, не просто вивезти місцевих мешканців у безпечні місця, а й підтримувати їх у разі необхідності. Наразі голова нашої громади Руслан Требушкін перебуває з робочим візитом на Львівщині та особисто відвідує міста, в яких були розселені покровчан, аби з перших вуст дізнатися про потреби наших людей», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

12

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

17

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

59

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію