• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зведена інформація про життєдіяльність громади станом на 9.00 20 квітня

eye

1245

20.04.2022 09:26

Новини громад

img

Минула доба у громаді пройшла не спокійно. У місті Родинське стався обстріл шахти Краснолиманської, внаслідок чого було знеструмлено місто та вугледобувне підприємство. Кількість людей, які знаходяться під землею -  встановлюється. Кількість загиблих та постраждалих уточнюється.

У штатному режимі продовжують працювати комунальні служби. Оперативний штаб діє 24/7. Заступники міського голови та керівники відділів перебувають на своїх робочих місцях.

Аварійні ситуації у сфері ЖКГ за минулу добу: о 07.45 відбулося аварійне знеструмлення м. Родинське та ш-ти «Краснолиманська» у зв’язку з пошкодженням високовольтної лінії. Аварійна ситуація була усунута о 14.49.

Триває евакуація населення залізничним транспортом зі станції Покровськ у безпечні регіони. За повідомленням «Укрзалізниці», 20 квітня о 16:30 з Покровська на Чоп відправиться один евакуаційний потяг.

Виплачуються пенсії жителям громади, по селах курсують мобільні бригади «Укрпошти».

Протягом минулої доби на території Покровської громади внаслідок вибуху ВНП по вулиці Центральній двоє осіб отримали поранення.  

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на можливі події оперативні розрахунки посилені, на чергуванні в м.Покровськ знаходяться 2 АЦ, 1 автодрабина. У м.Родинське на чергуванні 1 АЦ.

Закликаємо мешканцв громади дотримуватись комендантської години (з 19:00 до 06:00) та режиму світломаскування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

2

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

12

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

54

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію