• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Медики Покровська готові надавати екстрену медичну допомогу

eye

684

18.04.2022 15:31

Новини громад

img

Через війну в Україні та введення воєнного стану, лікарні громади працюють безперервно й у повному обсязі надають медичну допомогу як мешканцям міста, так і вимушено переселеним громадянам.

За словами заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової, розроблений маршрут пацієнта та розподілені потоки їх приймання: «Якщо буде загострення ситуації, ми готові приймати поранених. Є протокол, відпрацьований між лікарнями. Ми маємо чітке розуміння, як ми будемо доставляти до лікарень пацієнтів, якщо навіть не будуть працювати швидкі. Транспорт у медзакладах є».

Усі лікарні розподілені по районах. В кожній з них визначені відповідальні за приймання пацієнтів.

Маргарита Ідрісова також зазначила, що досвід роботи в екстрених умовах лікарі Покровської громади мають ще з 2014 року, коли до нашого міста привозили велику кількість ранених.

Щодо діяльності первинної ланки, то наразі у місті працює 12 лікарів сімейної медицини.

Ведеться прийом в амбулаторії №3, розташованої в мікрорайоні «Шахтарському». Продовжує проводитись планове щеплення.

«Працює декілька аптек, які мають запас ліків. Людей, які залежні від приймання тих чи інших медикаментів, МОЗ рекомендував евакуювати в більш безпечні регіони у першу чергу. Тому ще раз закликаємо мешканців більш відповідально поставитись до ситуації та перечекати цей непростий час за межами нашої області», - зауважила заступниця очільника міста Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію