• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олександр Добровольський звернувся до платників податків та співвласників багатоквартирних будинків

eye

745

17.04.2022 17:58

RSS

img

Заступник міського голови попросив покровчан за можливістю здійснювати платежі.

За словами Олександра Добровольського, місто закриває всі статті видатків на 100%. Поки у громади є фінансовий ресурс: з неї не беруть реверсну дотацію, централізовано зменшено освітню субвенцію на 17 млн грн. Крім того, соціально відповідальний бізнес, ШУ «Покровське» та Компанія Метінвест, здійснюють платежі у повному обсязі.

Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі, адже міська влада передбачила фінансову підтримку для цієї сфери. Під кожну ситуацію для комунальників прописаний регламент дій. Але платежі від громади Покровська теж дуже важливі в цей час.

«Хочу звернутися до основних платників податків: за мірою можливостей продовжуйте здійснювати платежі, адже вони, в першу чергу, йдуть на обороноздатність нашої громади, на планові ремонти, які за необхідністю ми будемо виконувати у нашому житловому фонді, на комунальні платежі громади, адже навіть за таких складних обставин ми надаємо мешканцям світло, воду та газ, - закликає Олександр Добровольський. - Також прошу голів ОСББ та співвласників багатоквартирних будинків за можливістю сплачувати квартплату. Місто звільнило мешканців від основних платежів за воду, тепло та вивезення сміття, а своєчасно внесена плата за користування житловим фондом допоможе комунальним підприємствам здійснювати поточні ремонти».

Також заступник міського голови зазначив, що платіжна дисципліна впала не критично. За користування мережами водовідведення та водопостачання сплачують 60% мешканців.

Покровська міська влада щиро дякує відповідальним покровчанам! Разом переможемо!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

26

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію