• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олександр Добровольський звернувся до платників податків та співвласників багатоквартирних будинків

eye

713

17.04.2022 17:58

RSS

img

Заступник міського голови попросив покровчан за можливістю здійснювати платежі.

За словами Олександра Добровольського, місто закриває всі статті видатків на 100%. Поки у громади є фінансовий ресурс: з неї не беруть реверсну дотацію, централізовано зменшено освітню субвенцію на 17 млн грн. Крім того, соціально відповідальний бізнес, ШУ «Покровське» та Компанія Метінвест, здійснюють платежі у повному обсязі.

Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі, адже міська влада передбачила фінансову підтримку для цієї сфери. Під кожну ситуацію для комунальників прописаний регламент дій. Але платежі від громади Покровська теж дуже важливі в цей час.

«Хочу звернутися до основних платників податків: за мірою можливостей продовжуйте здійснювати платежі, адже вони, в першу чергу, йдуть на обороноздатність нашої громади, на планові ремонти, які за необхідністю ми будемо виконувати у нашому житловому фонді, на комунальні платежі громади, адже навіть за таких складних обставин ми надаємо мешканцям світло, воду та газ, - закликає Олександр Добровольський. - Також прошу голів ОСББ та співвласників багатоквартирних будинків за можливістю сплачувати квартплату. Місто звільнило мешканців від основних платежів за воду, тепло та вивезення сміття, а своєчасно внесена плата за користування житловим фондом допоможе комунальним підприємствам здійснювати поточні ремонти».

Також заступник міського голови зазначив, що платіжна дисципліна впала не критично. За користування мережами водовідведення та водопостачання сплачують 60% мешканців.

Покровська міська влада щиро дякує відповідальним покровчанам! Разом переможемо!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію