• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Алевтина Жук. Гуманітарну допомогу, в першу чергу, будуть видавати соціально-незахищеним верствам населення

eye

563

12.04.2022 13:06

RSS

img

Покровськ вчора отримав першу партію гуманітарної допомоги від Офісу Президента для мешканців Покровська. Сьогодні з 10.00 у п’яти пунктах Покровська та одному пункті у м. Родинському розпочалася видача наборів для мешканців громади, які потребують соціальної підтримки:

  • Офіс комітету самоорганізації населення (м-н Южний, 1);
  • Офіс Ради ветеранів Покровська (просп. Шахтобудівельників, 1);
  • ЗДО № 5 "Вербонька" (вул. Захисників України, 35);
  • ЗОШ №6 (вул. Таманова, 1);
  • ЗОШ №15 (вул. Гоголя, 15);
  • Адміністративна будівля Родинського старостинського округу.

Також старости приєднаних територій отримають по 50 продуктових наборів для своїх мешканців. Крім того, старостинським округам будуть видаватися мішки з крупами, борошном та сухим молоком, які Покровськ отримав від Донецької ВЦА. Близько 800 наборів сьогодні Покровську передасть також компанія Метінвест.

«‎Частково потреба у гуманітарній допомозі закрита Фондом Ріната Ахметова та концерном Метінвест. Але ми розуміємо, що через те що закриваються банки, не завозяться харчові продукти, у громади існує потреба у додатковому продовольстві, – зазначила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. –  Нам наданий великий об’єм гуманітарної допомоги, яка буде видаватися поступово».

Покровськ продовжує приймати людей з зон обстрілу, які зупиняються у нашому місті перед тим, як рушити у більш безпечні регіони країни. Заклади, що приймають переселенців на ніч, отримують продуктові набори для цих людей. Всі громадяни, що потрапляють на евакуаційну комісію, також отримують гуманітарні пакунки.

Харчові набори отримали лікарні та добровольче формування ТО Покровської громади. Крім того, ЦПМСД отримав вагон медичних препаратів для нашої громади. Фура з гуманітарною допомогою прибула й від ДСНС. В ній були одяг, ковдри, дитяче харчування та ліки. Ковдри та дитяче харчування вже розподілені по укриттях засоби гігієни для дорослих були передані Управлінню соціального захисту населення, а ліки - ЦПМСД. Також Комітет самоорганізації населення доукомплектує сховища водою та засобами гігієни.

Покровська громада дуже вдячна всім, хто допомагає нам у цю скрутну годину. Всі хто надає гуманітарну допомогу та всі, хто її розвантажує, фасує, розвозить та видає - ваш внесок дуже важливий для нас та для всієї країни. 

Разом ми – сила. Перемога буде за Україною!

 

 


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію