• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Сорок третій день воєнного стану в Україні. Керівник Покровська про новини громади

eye

1069

07.04.2022 20:35

Новини громад

img

Цілодобово продовжує працювати оперативний штаб. Усі комунальні підприємства працюють з врахуванням воєнного часу у штатному режимі. Через це трапляються затримки з вивезенням сміття, прибиранням узбіч та іншим. У першу чергу, це відбувається тому, що в місті триває масова евакуація. 

Сьогодні дуже важливою є робота Контактного центру, але співробітники відділу перенавантажені: зменшилась кількість спеціалістів, але значно зросла кількість дзвінків. У цих складних умовах Контактний центр продовжує записувати людей на евакуаційні потяги для того, щоб у наших мешканців була можливість поселитися у безпечних регіонах країни.

Якщо вам не вдалося зареєструватися у Контактному центрі до відправлення, ви можете це зробити, в разі потреби, з потягу.

Зараз залишається головним зберігати спокій та не довіряти чуткам. Розповсюджується інформація, що з 8 квітня не буде можливості покинути місто. Це не правда. Курсують потяги, і евакуація буде тривати, поки це можливо. Скористайтеся цією можливістю якомога швидше. Розглядайте евакуацію як можливість: подивитися країну, завести нові знайомства, спробувати себе у новій професії.

Ми обов'язково повернемося та будемо відновлювати і розвивати наш Донбас. 

Ми продовжуємо розміщати гуманітарну допомогу в укриттях, ми продовжуємо видавати гуманітарну допомогу тим, хто цього сьогодні потребує. 

Щиро дякуємо волонтерам, підприємцям, підприємства, ми згуртувалися навколо цієї страшної біди. Як єдиний народ. Ми обов'язково переможемо. Все буде Україна!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

15

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

45

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію